Het eerste en grootste girls only event: Mode, beauty en lifestyle tijdens GirlsFair

Only for girls; no guys pleaseEen dagje op stap met vriendinnen naar de eerste editie van het grootste meiden event van Nederland; de GirlsFair. Op zaterdag 3 juli wordt de Westergasfabriek in Amsterdam omgetoverd tot een walhalla op het gebied van mode, beauty en lifestyle voor meiden. Er kan de hele dag worden genoten van hippe merken, modeshows, hair- en beautyworkshops, leuke aanbiedingen, lekkere hapjes en optredens van bekende artiesten waaronder Alain Clark. Dit alles vindt zowel buiten in het zonnetje, als binnen in de hippe industriële gebouwen op het terrein plaats.

Shopalicous
Fashionista’s
kunnen tijdens deze dag hun modehart ophalen. Er zijn te gekke aanbiedingen en acties bij de vele stands van diverse merken. Ook is er de mogelijkheid inspiratie op te doen bij modeshows, demonstraties en presentaties van bekende merken waaronder Björn Borg. Voor fashion en styling tips en tricks is men bij de bekende stylistes van BN’rs aan het juiste adres. Daarnaast is er voor de echte jeansfan een waar ‘spijker’ festijn in de Jeanshall. Op de vintage bazaar kan men snuffelen tussen tweedehands merk- en vintage kleding en op zoek naar dat ene hippe collectors item dat niemand heeft. Kortom, shop till you drop.

Secrets of  ‘Beauty’
In de beauty area vindt men alles op het gebied van beauty, huidverzorging en gezondheid. Experts staan klaar om hun beautygeheimen te verklappen en advies te geven. Experimenteer, smeer en spray met fijne producten van diverse merken zoals Miss Sporty. Onderga een glamorous metamorfose bij één van de beautygoeroes en poseer als een echt model tijdens een fotoshoot. Wie droomt van een modellencarrière kan zelfs tijdens de GirlsFair worden gescout. Op dezelfde locatie, waar onlangs nog de finale van het 11e seizoen van America’s Next Topmodel werd opgenomen, kan tijdens de beurs een bezoek worden gebracht aan het scouting team van Nederlands bekendste modelagency ‘Paparazzi modelmanagement’, het bureau van Hollands trots Doutzen Kroes.

Girls who love music
Voor de muziekliefhebbers zijn er on stage verschillende live optredens van bekende artiesten zoals Timor Steffens, bekend als een van de twaalf dansers van de ‘This Is It’ tour van Michael Jackson, powergirl Lisa Lois en multi-talent Alain Clark. Niemand minder dan Jim Bakkum verzorgt de presentatie. Daarnaast zorgen DJ’s voor geweldige beats. Updates wat betreft het programma zijn te volgen op de website www.GirlsFair.nl.

What a girl wants
Naast veel lifestyle en fun, is er tevens informatie te vinden over opleidingen, werk en kunnen er (nieuwe) carrière ideeën worden opgedaan. Voor  fashiondesigners, stylistes en modeondernemers in de dop zijn modeorganisaties als Mitex en  TMO Modemanagement aanwezig. Ook boekliefhebbers kunnen hun hart ophalen: zo zijn er signeersessies van verschillende populaire auteurs bij The House of Books. Ook vinden er deze dag nog meer workshops en activiteiten plaats van vele andere merken. Kortom: alles wat girls bezighoudt, all together op het terrein van de Westergasfabriek.

Lees ook:Grote namen op eerste girls only event
Lees ook:Heel veel meiden op de Girlsfair!
Lees ook:Kat en Vis – Alain Clark
Lees ook:Vriendinnen voor altijd (For Girls Only!) – Hetty van Aar
Lees ook:Het dagboek van Ellen (For Girls Only!) – Hetty van Aar

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>