New Moon trekt volle zalen

new-moon-logoIn de VS trok de film New Moon, naar het werk van Stephenie Meyer, op de eerste dag meer bezoekers dan ooit naar een film gingen. Nederland had 100.000 bezoekers tijdens het eerste weekend. In België is New Moon de op een na beste opening ooit, na Harry Potter And The Order of The Phoenix.

New Moon is de tweede film op basis van de ook al goed verkopende boekenreeks van Stephenie Meyer. In New Moon komen vampiers voor en raken de hoofdpersonen verzeild in een bovennatuurlijke wereld. Na dit boek verschenen nog Eclips en Breaking Dawn (Morgenrood; verschijnt april 2010).
Verder is er het Het Twilight Director´s Notebook, een hebbeding voor fans. Voor de fans van Edward Cullen is Het Robert Pattinson album, over de acteur en hoe hij zich voorbereidde op deze filmrol.

Stephenie Meyer gaf op 16 november in The Guardian Online te kennen: ´ I think I need a little break, I’ve got to cleanse the palate … I´m burned out on vampires right now´.

Lees ook:Het Robert Pattinson album
Lees ook:Dé boeken voor iedere Twilight-fan liggen in de winkel
Lees ook:Vijf MTV Movie Awards voor Twilight
Lees ook:Zanger Radiohead schrijft nummer voor New Moon
Lees ook:Prijzen voor film Twilight

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>