Nieuwe Vlaamse kinderboekenuitgeverij

Binnenkort verschijnt het eerste boek van de gloednieuwe Vlaamse kinderboekenuitgeverij Bola Editions.

Babydoll
Bola Editions is een initiatief van tekenaar-grafisch ontwerper Antoine Bomon en auteur Stefaan Van Laere. Bola Editions zal de boekjes op de markt brengen van het figuurtje Babydoll, een creatie van Bomon.
De eerste Babydoll-titel, Help! Ik ben verliefd!, wordt op 11 april gepresenteerd. De uitgeverij prijst het aan als een driemanswerk: “Stefaan Van Laere en Antoine Bomon schreven de teksten. Het populaire kruidenvrouwtje Winiefred Van Killegem voert in het boekje enkele kruidige tips en een aantal romige liefdesreceptjes ten tonele en Antoine Bomon zorgde voor de ludieke illustraties, cartoons en de hippe grafische vormgeving van het geheel.

In crisistijd?
Bola Editions is breder van concept dan de meeste uitgeverijen. Het bedrijf omvat ook een teken- en een grafische studio en een printing-on-demand-dienst. Van Laere biedt zijn diensten aan als copywriter. Bola kan volledig uitgeschreven en vormgegeven boeken en magazines aanbieden.
We zitten nog vol ideeën en haalbare plannen rond ons nieuwe bedrijf“, zegt Antoine Bomon, “maar we willen het project met een minimum aan risico stap voor stap verder uitwerken. Onze jarenlange ervaringen in diverse creatieve sectoren hebben ons voorzichtig gemaakt, maar toch willen we op termijn bewijzen dat men in deze economisch moeilijke tijd met een minimum aan startkapitaal en een maximum aan creatieve inzet nog grootse dromen kan waarmaken“.

[Bron: Boekblad, Villakakelbont]

Lees ook:Beestenboel! – Stefaan Van Laere
Lees ook:Sander gaat op stap – Stefaan Van Laere
Lees ook:De Kleine Prins in nieuwe gedaantes
Lees ook:In de val
Lees ook:Handig hergebruiken

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>