Tip van de week: De toverstick

De tip van deze week is een bijzonder boek! De toverstick van Frans van Duijn

De 10-jarige Winke Penninx zit op hockey, maar haar fantasie is veel groter dan haar sportieve talent. Vlak nadat haar stick kapot is gegaan, breekt er tijdens een hevig onweer een tak van de oude eikenboom in de tuin. Winke ziet er meteen een hockeystick in en begint ermee te oefenen.

Vanaf dat moment speelt ze de sterren van de hemel, maar deze bijzondere stick zorgt ook voor grappige, griezelige en vooral onbegrijpelijke momenten. Gaandeweg ontdekt Winke dat deze stick een eigen wil heeft, waar ze niet tegenin kan gaan. Magische krachten dwingen haar deze ‘toverstick’ af te geven aan nota bene Chantal, haar tegenspeelster, een meisje dat op het veld hoge verwachtingen waar moet maken. Winke is er erg verdrietig om, maar wonder boven wonder blijkt ze nu ook zonder toverstick stukken beter te hockeyen: het hervonden zelfvertrouwen heeft haar vleugels gegeven!

Mix van twee populaire onderwerpen: hockey en magie

Auteur: Frans van Duijn
Aantal pagina’s: 192
Leeftijdsadvies: 9+

Lees ook:De toverstick
Lees ook:Saar op hockey (Ministicks 3-in-1) – Vivian den Hollander
Lees ook:Rake klappen (De Voetbalhockeyers 3) – Gerard van Gemert
Lees ook:Niemandsdochters – Annie van Gansewinkel
Lees ook:Hanne ♥ hockey – Evelien van Dort

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>