Plaats de widgetbox van kinderboeken.blog.nl op jouw site of hyves!

Wil jij op de hoogte gehouden worden van de laatste nieuwtjes en kinderboeken? Of welke boeken er nu weer verfilmd zijn en naar jouw favoriete soundtracks luisteren,  die geweldige videoclips en boektrailers zien? Zet dan de Kinderboeken.blog.nl Widget op jouw website, blog of hyve. Een extra item voor jouw bezoekers!

Plaatsen van de kinderboeken.blog.nl widget
Hoe je dit kunt doen? Klik onderaan op “Get Widget” en kopieer de code op jouw website of zet hem onder Gadgets op je Hyves pagina. Jij de extra nieuwtjes, Kinderboeken.blog.nl de extra bezoekers! Als trouwe lezers kun je natuurlijk niet zonder…

Lees ook:Vind goedkoopste exemplaar met kinderboeken.blog.nl
Lees ook:Nu ook op Hyves!
Lees ook:Heb je de nieuwe website van Kinderzwerfboek al gezien?
Lees ook:Goud voor Hoe overleef ik mezelf?
Lees ook:Kinderboeken blog wenst u een fijne kerst

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>