Preview Morgenrood

morgenroodOp 16 april 2010 verschijnt Morgenrood van Stephenie Meyer, het slotakkoord van dit magistrale liefdesverhaal dat wereldwijd miljoenen lezers in zijn greep houdt. Het is nog twee weken wachten, maar je kunt hier alvast het eerste hoofdstuk lezen!

Het verhaal
Bella Swans onherroepelijke en onvoorwaardelijke liefde voor Edward Cullen geeft haar vleugels en verlamt haar tegelijkertijd van angst. Ze heeft een roerig jaar vol verleidingen, verlies en strijd achter de rug en staat nu voor het ultieme keerpunt. Bella wordt verscheurd door haar intense passie voor Edward enerzijds, en haar grote vriendschap met Jacob anderzijds. Kiest ze voor de duistere maar verleidelijke wereld van de onsterfelijken, of besluit ze toch een volledig menselijk – en dus sterfelijk leven te leiden? Bella is de schakel geworden in het eeuwigdurende confict tussen de weerwolven en de vampiers. Haar keuze bepaalt het lot van beide stammen.

Lees hier het eerste hoofdstuk van Morgenrood en laat mij weten wat je ervan vindt! Reacties hieronder in reactieveld plaatsen.

[isbn]9047510526[/isbn]

Lees ook:Morgenrood
Lees ook:Morgenrood binnen op nr. 1 De Bestseller 60
Lees ook:Laatste deel Twilight-saga is verschenen
Lees ook:Preview Eclips
Lees ook:Preview Nieuwe maan

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>