Pippi Langkous – Astrid Lindgren

Uitgeverij Ploegsma heeft een speciale uitgave gemaakt ter ere van Pippi’s 65e Nederlandse verjaardag! Pippi Langkous van Astrid Lindgren is opnieuw verschenen met de originele Zweedse illustraties van Ingrid Vang Nyman in kleur.

Doldwaze avonturen van het grappigste meisje ter wereld… Met al haar kleurige avonturen in een groot boek! Op een dag komt een roodharig meisje te paard het stadje binnenrijden. Ze heeft haar aapje Meneer Nilsson bij zich en een tas vol gouden munten.

Ze gaat wonen in villa Kakelbont. Ze woont er helemaal alleen. Dat is heel prettig, want zo kan er niemand tegen haar zeggen dat ze naar bed moet. En niemand kan haar dwingen levertraan te nemen als ze liever toffees wil hebben! Pippi raakt bevriend met Tommie en Annika en vertelt over de spannende avonturen van haar vader die kapitein is op een piratenschip…

Titel: Pippi Langkous
Auteur: Astrid Lindgren
Uitgeverij: Ploegsma
ISBN: 9789021678139
Voor kinderen vanaf 8 jaar.

Lees ook:Astrid Lindgren en Pippi op Canvas
Lees ook:Pippi Langkous 70 jaar!
Lees ook:Astrid Lindgrens leven wordt verfilmd
Lees ook:Tweede kerstdag op tv: Pippi, Poeh, Babe, Charlie
Lees ook:Pippi op papier in Meermanno

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>