De boerderij & De brandweer – Géraldine Cosneau

De boerderij en De brandweer zijn twee interactieve beeldwoordenboeken van illustratrice Géraldine Cosneau. Ze zijn uniek, want ze bevatten een vraag & antwoord draaischijf. Kom alles te weten over de brandweer en de boerderij met deze informatieve boeken.

Twee unieke non-fictie boeken: draai aan de schijf met vragen en kijk onder het flapje of je antwoord juist is. Elk boek bevat 35 vragen met antwoorden om als ouder samen met je kind te bekijken en te ontdekken. Of zelf te lezen vanaf 7 jaar.

Titel: De boerderij / De brandweer
Auteur: Guénolée André / Sylvie Misslin
Uitgeverij: De Eenhoorn
ISBN: 97894629115509789462911567
Voor kinderen vanaf 4 jaar.

Lees ook:Wat denk jij?
Lees ook:De boerderij – Heather Alexander
Lees ook:Wetenschappen en uitvindingen. Mijn grote vraag- en antwoordboek – Larousse
Lees ook:Wanneer? Mijn grote vraag- en antwoordboek
Lees ook:Hoe maak je dat? Mijn grote vraag- en antwoordboek

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>