Vlindertaal – Barbara Kerstens

VlindertaalHeb jij dat wel eens, dat je denkt waarom moet ik dat allemaal? Het ieniemienie beestje uit Vlindertaal wel, vroeger tenminste. Nu veel verder in de tijd snapt hij het een stuk beter en is hij best blij met zichzelf.

Wil je weten waarom hij nu zo tevreden hoog in de lucht springt? Spreid je vleugels maar en vlieg een stukje mee! Dit kleurrijke boekje neemt je namelijk mee in het verhaal van een beestje dat niet weet wie hij is.

Door de ontmoeting met anderen leert hij de pracht van zichzelf te zien en wat hij de wereld heeft te bieden. Met het motto leef je leven vanuit ‘wat jij te bieden hebt’, vliegt het dier zijn eigen pad. En met resultaat.

Toen wist ik wat ik de wereld te geven had met mijn stem, hoe ik anderen kon bewegen door zelf iets te bereiken. En hoe ik heel tevreden met mezelf kon zijn. Met mijn vleugels vol met prachtige kleuren. Rood en paars en ook een beetje goud. En met strepen en stippels. Die je bijna niet apart van elkaar kunt zien. Een schitterend plaatje, al zeg ik het zelf.

Vlindertaal is een filosofisch, inspirerend en kleurrijk verhaal met ruimte om te tekenen voor mensjes van 5 tot 99 jaar om hen te leren dat de wereld er mooi uitziet als iedereen zichzelf zou durven zijn.

Vlindertaal Logo

Schrijfster Barbara Kerstens: “Kinderen van deze generatie weten al heel goed dat ze een andere weg moeten vliegen, maar het ook nog durven is nu de uitdaging. Het is aan ons om ze hierbij te helpen en dat proberen we met dit boekje te bereiken”. De illustraties zijn van Matthja Sterk.

Titel: Vlindertaal
Auteur: Barbara Kerstens
Uitgeverij: Digitalis
ISBN: 9789462286344
Voor kinderen vanaf 5 jaar.

Lees ook:Beste vriendjes – Andrea Schomburg & Barbara Röttgen
Lees ook:Voetbalgekke meiden – Barbara Scholten
Lees ook:Tijger – Barbara de Wolf
Lees ook:Mijn leven is een prachtige puinhoop (Pippa Leeuwenhart 2) – Barbara Tammes
Lees ook:Kinderfonds MAMAS brengt gratis kinderboekje Thijs en Thandi uit

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>