Sweet! by Sam ideaal creatief kookboek voor IEDEREEN!

sweet by sam omslag.inddSamantha Loman is zeker een creatieveling en dat bewijst ze opnieuw met Sweet! by Sam. Dit prachtige creatieve kookboek is voor ieder kind (en elke volwassene) een echte must. Waarom? Kijk alleen nog maar naar het omslag; leuke illustraties en lekkere en mooi uitziende creaties die je bijna niet wilt opeten… binnenin is het nog meer pret!

In Sweet! by Sam staan meer dan vijftig recepten; koekjes, taartjes, toetjes en traktaties. Elk recept beslaat twee pagina’s; aan de linkerkant de beschrijving, ingrediënten en de allergie-informatie omringd door grappige en leuke illustraties. De rechter pagina laat een foto van het eindresultaat zien.

Sweet! by Sam is in eerste instantie een kookboek voor iedereen die ervan houdt om leuke dingen te creëren, maar daarnaast een heel speciaal kookboek want in Sweet! by Sam wordt stilgestaan bij verschillende voedselallergieën en -intoleranties. Er wordt uitvoerig uitgelegd wat voedselallergieën en -intoleranties zijn en in welke producten het zit. Daarnaast geeft Samantha Loman een opsomming van de meest voorkomende klachten en belangrijke tips en waarschuwingen.

Na deze uitleg gaat de pret beginnen! De lekkerste, mooiste, en meest creatieve recepten komen voorbij! Samantha Loman legt aan de hand van een duidelijke beschrijving uit hoe je een lekkere brooduil kunt maken, een choco-aap vol met – de naam zegt het al – chocolade, een Schild(ap)p(el)ad, een glutenvrij schaapje, een ‘eng’ meloenmonster en nog veel meer originele creaties. Van kleine traktaties (die perfect zijn om als traktaties op school uit te delen) tot grote droomkastelen gemaakt van ijshoorntjes, likkoekjes en heel veel spek en snoep.

Kortom: Sweet! by Sam is echte aanrader, niet alleen omdat het boek er gewoon al prachtig uitziet, maar het is echt een leuk, origineel en handig kookboek voor IEDEREEN!


Lees ook:Sweet! by Sam
Lees ook:Made By – Samantha Loman
Lees ook:Mijn eerste kookboek
Lees ook:Samantha Loman
Lees ook:Het grote kookboek voor kinderen – Abigail Wheatley

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “Sweet! by Sam ideaal creatief kookboek voor IEDEREEN!

  1. Pingback: Sweet! by Sam | Kinderboeken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>