Obama weg van Twilight

Er staat Barack Obama nogal wat te doen. Hij mag de zinkende Amerikaanse economie weer vlottrekken, de mensen van zijn immense land weer hoop geven, en het imago van de Verenigde Staten in de rest van de wereld opvijzelen. En alsof dat nog niet genoeg was mag hij ook nog met zijn dochter vier dikke boeken van de “Twilight”-serie doorlezen, samen met zijn jongste dochter Malia.

In een interview met het Amerikaanse tijdschrift US Weekly zei Obama dat hij met zijn tienjarige dochter vaak populaire boeken leest, en deze bijna “verslavend” vindt. “Dhr. Obama is met zijn dochter ooit begonnen met de boeken van Harry Potter, en is sindsdien gevorderd tot de Twilight-serie,” vertelt het magazine.

De Twilight-boeken van Stephanie Meyer zijn in Nederland misschien nog niet zo’n ontzettend groot fenomeen, maar zeker in de VS grijpt de populariteit van deze serie om zich heen. De boeken gaan over een meisje dat een buitenbeentje is op haar school en een relatie krijgt met een mysterieuze jongen die een vampier blijkt te zijn. Het leeuwendeel van het verhaal focust zich op de moeilijkheden waar relatie tussen een sterfelijk meisje en een onsterfelijke jongen op stuiten. Het eerste deel van de boekenserie, ‘Twilight’, zal is verfilmd – de film heet ook ‘Twilight’. De Amerikaanse première is op 17 november a.s., en de verwachting is dat het een ongekend populaire film gaat worden.

Deze film zal op 4 december in de Nederlandse bioscopen verschijnen.

[Bron: Movie alert]

Lees ook:Hij is te koop! Soundtrack Twilight
Lees ook:Prijzen voor film Twilight
Lees ook:Twilight trailer. Belijk hem hier!
Lees ook:Stephenie Meyer
Lees ook:Twilight vampiers inspiratie voor make-upcollectie

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>