Wie wordt de nieuwe Dik Trom?

diktromJongens en meisjes tussen 12 en 15 jaar kunnen auditie doen voor de hoofdrollen in een nieuwe verfilming van Dik Trom.

Tromburgers
In 1892 verscheen het eerste verhaal over de ondertussen legendarische Dik Trom. Schrijver C. Joh. Kieviet zou na Uit het leven van Dik Trom nog vijf delen publiceren en maakte van de boeken over de ondeugende, dikke jongen een echt succes. Sinds 1937 zijn Dik Troms avonturen al verschillende keren verfilmd. De laatste prent, Dik Trom weet raad, dateert van 1976.
Deze zomer starten de opnames van een nieuwe verfilming, waarin Dik Trom een eigentijds personage wordt. In Dunstad leert hij het meisje van zijn dromen kennen. Hij helpt met haar afstandelijke vader, en houdt nog tijd over om de hamburgertent van zijn ouders tot een succes te maken. De film komt in december in de zalen.

Online casting
Voor de rollen van Dik Trom, Lieve en Dolf zoekt de filmcrew twee jongens en een meisje tussen 12 en 15 jaar. Op de website kunnen enthousiaste, jonge acteurs een filmpje van 1 minuut uploaden, waarin ze een scene uit de film naspelen. Online vinden ze een tekst voor elke rol, en krijgen ze van regisseur Arne Toonen ‘tips & tricks’ om hun opdracht tot een goed einde te brengen. Bezoekers van de website kunnen hun stem uitbrengen voor de leukste, beste of origineelste casting.

Lees ook:Uit het leven van Dik Trom
Lees ook:Paul van Loon’s Foeksia de miniheks wordt verfilmd
Lees ook:Klassieker: Uit het leven van Dik Trom – C. Joh. Kieviet
Lees ook:De nieuwe Dik Trom
Lees ook:Twilight Director’s Notebook

1 Reacties // Reageer

One thought on “Wie wordt de nieuwe Dik Trom?

  1. Channie

    Kevin heeft auditie gedaan. Hij kan uiteraard altijd wel wat extra stemmen gebruiken.

    Vind u hem goed genoeg? U kunt stemmen. kijk maar eens naar onderstaande link.

    http://casting.diktromcasting.nl/videos/101

    Groetjes channie

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>