Percy Jackson, The Lightning Thief op Nintendo DS

percy jackson and the lightning thiefWil jij de film zien en heb je het boek al gelezen? Dan heb ik nieuws voor je, want er verschijnt ook een game van Percy Jackson, The lightning Thief op de Nintendo DS. Bekijk hieronder ook het filmpje!

Percy Jackson & The Olympians: The Lightning Thief draait om Percy Jackson, de zoon van Poseidon. Percy wordt ervan beschuldigd de bliksemschicht van oppergod Zeus te hebben gestolen, maar is onschuldig. Als dappere zoon van de god van de zee gaat Percy op zoek naar de bliksemschicht om zijn onschuld te bewijzen. Samen met zijn vrienden Annabeth en Grover zoeken ze heel Amerika af, waarbij ze onderweg allerlei bondgenoten maken.

In deze Role-Playing Game moet je de kwaliteiten van Percy en zijn vrienden op de juiste manier inzetten om vijanden te verslaan. Samen met zijn teamgenoten kan Percy speciale combinaties maken door de goddelijke krachten van elk personage goed te gebruiken. De game is gebaseerd op de gelijknamige boekenserie en film.

De game is verkrijgbaar vanaf 12 februari 2010. De Percy Jackson and the Lightning Thief draait vanaf 11 februari in de bioscoop.

Lees ook:Trailer Percy Jackson and the Lightning Thief
Lees ook:Percy Jackson en de bliksemdief
Lees ook:Percy Jackson en de Olympiërs
Lees ook:Percy Jackson en de andere helden – Rick Riordan
Lees ook:Percy Jackson en de olympiërs – De vloek van de Titaan

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>