Trailer Percy Jackson and the Lightning Thief

Percy Jackson & The Lightning ThiefEen jongen ontdekt dat hij afstamt van de Griekse god Poseidon en gaat op avontuur in het moderne Amerika om zijn moeder te redden en de strijd tussen de goden te stoppen

Percy Jackson & The Lightning Thief, van de maker van Harry Potter and the Philosophers Stone en The Chamber of Secrets, speelt zich af in een hedendaagse wereld waar ook de twaalf Griekse Goden van de berg Olympus leven. Deze goden hebben een nieuw ras van jonge, mythische helden gecreëerd, die halfgoden zijn – voor de helft sterfelijk, voor de helft god.

Percy (Logan Lerman) is zo’n halfgod en de zoon van de god Poseidon. Hij wordt er door Zeus (Sean Bean) – de broer van Poseidon – van verdacht zijn bliksemschicht te hebben gestolen, het machtigste wapen van het hele universum. Percy gaat op een avontuurlijke en gevaarlijke missie om zijn onschuld te bewijzen en een vernietigende oorlog tussen de goden te voorkomen. Tijdens zijn tocht gaat hij de strijd aan met machtige vijanden die vastbesloten zijn hem tegen te houden. Ook leidt zijn tocht hem naar de onderwereld waar hij zijn moeder uit de dodelijke klauwen van zijn vaders grootste vijand: Hades (de god van de onderwereld) moet zien te redden.

De rol van Medusa wordt vertolkt door Uma Thurman en Pierce Brosnan speelt Chiron, een belangrijk sleutelfiguur voor Percy en zijn missie. Percy Jackson & The Lightning Thief is gebaseerd op het eerste boek van de succesvolle Amerikaanse bestseller-reeks Percy Jackson.

Percy Jackson & The Lightning Thief draait vanaf 11 februari in de bioscoop.


Lees ook:Percy Jackson, The Lightning Thief op Nintendo DS
Lees ook:Percy Jackson en de bliksemdief
Lees ook:Percy Jackson en de Olympiërs
Lees ook:Percy Jackson en de andere helden – Rick Riordan
Lees ook:Het verborgen orakel (De beproevingen van Apollo 1) – Rick Riordan

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “Trailer Percy Jackson and the Lightning Thief

  1. Pingback: Percy Jackson, The Lightning Thief op Nintendo DS | Kinderboeken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>