Rubriek: Games

Letters leren met Rompompom – gratis app voor iPhone

Zwijsen ontwikkelde de iPhone app samen met kleuters, leerkrachten en onderwijsdeskundigen. Daardoor sluiten de spellen precies aan bij wat kleuters doen op school: bezig zijn met woord- en letterherkenning, cijferreeksen combineren en werken met vormen en kleuren. De Rompompom app bevat twee spellen: ‘Tekenen’ en ‘Wat hoort bij elkaar?’.

Lees verder...

Percy Jackson, The Lightning Thief op Nintendo DS

Wil jij de film zien en heb je het boek al gelezen? Dan heb ik nieuws voor je, want er verschijnt ook een game van Percy Jackson, The lightning Thief op de Nintendo DS. Bekijk hieronder ook het filmpje! Percy Jackson & The Olympians: The Lightning Thief draait om Percy Jackson, de zoon van Poseidon.

Lees verder...

Lego Harry Potter: Jaren 1-4 verschijnt mei 2010 + filmpje

Hoewel ik eigenlijk nooit meer computerspelletjes speel, lijkt mij Lego Harry Potter: jaren 1-4 leuk om te spelen. Ik zocht het filmpje op Youtube nadat ik in de Telegraaf online las dat Lego Harry Potter: Jaren 1-4 in mei 2010 zal verschijnen. Warner Bros. en ontwikkelstudio TT Games hebben dit reeds bekendgemaakt. Lego Harry Potter:

Lees verder...

Konami komt met Twilight Scene It?-quiz + filmpje

Twilight, de verfilming van het eerste boek in de Twilight-serie, krijgt een eigen quiz voor de Nintendo Wii, DS en pc. Dat heeft Konami vandaag bekendgemaakt. De kennis van de fans wordt op de proef gesteld om uiteindelijk vast te stellen wie de ultieme Twilight expert is. Scene It? Twilight heeft meer dan 500 vragen,

Lees verder...

The Spiderwick Chronicles als Game! + trailer

The Spiderwick Chronicles is een game gebaseerd op de gelijknamige film- en boekenreeks. Deze reeks vertelt over een verborgen wereld die bewoond wordt door fantasiewezens waarin Jared, Simon en Mallory Grace terechtkomen. Je speelt met alle drie de personages die onder andere het Spiderwick-huis onderzoeken. Daarnaast moet er gevochten worden tegen verschillende wezens. Deze laten

Lees verder...