Vooraankondiging: Terug naar het Honderd-Bunders-Bos

In Januari heb ik er al aangedacht aan besteed, en nu is het bijna zover! Na meer dan tachtig jaar eindelijk nieuwe avonturen van ‘s werelds beroemdste Beer. Op 5 oktober verschijnt wereldwijd Terug naar het Honderd-Bunders-Bos. Hiernaast kun je het omslag van dit prachtige boek al zien, zodat je meteen weet wat je moet zoeken wanneer je op 5 oktober de boekhandel binnenstapt!

Milnes verhalen over Poeh en zijn vrienden uit het Honderd-Bunders-Bos zijn al sinds het verschijnen van Winnie de Poeh in 1926 geliefd bij jong en oud. In 1928 volgde Het huis in het Poeh-hoekje en nu – meer dan tachtig jaar later en drieënvijftig jaar na het overlijden van auteur A.A. Milne – pakt David Benedictus de pen van Milne op en verschijnt een derde deel: Terug naar het Honderd-Bunders-Bos. Met dit boek vol nieuwe avonturen van Poeh en zijn vrienden, hebben de erfgenamen van Milne en Shepard – geheel in de stijl van de originele makers – deze onvergetelijke en tijdloze beer weer tot leven gebracht. Mark Burgess treedt met verve als illustrator in de voetsporen van E.H. Shepard.

Lees ook:Vanaf vandaag in de winkel! Terug naar het Honderd-Bunders-Bos
Lees ook:Idee nieuw Poeh-boek al 20 jaar oud
Lees ook:Winnie de Poeh: De beste beer van de wereld – Paul Bright, Brian Sibley, Kate Saunders & Jeanne Willis
Lees ook:Na meer dan 80 jaar nieuw Winnie de Poeh-avontuur
Lees ook:Klassieker: Winnie de Poeh – A.A. Milne

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>