Tien torens diep verfilmd!

De verfilming van Tien torens diep van Jacques Vriens is een feit. Het boek zal verfilmd worden en als tiendelige serie te zien zijn op de Nederlandse televisie in het kinderprogramma Zapp. Tien torens diep zal in het najaar van 2009 op de buis verschijnen.

Het verhaal van Tien torens diep speelt zich af in Limburg. Voor Stef lijkt het vanzelfsprekend dat ook hij later in de mijnen zal gaan werken, net als zijn vader en zijn broer. Zijn beste vriend Victor wil dat ook.

Ze hebben elkaar beloofd dat ze later samen ‘naar beneden’ zullen gaan. Toch twijfelt Stef: zal hij wel zo diep onder de grond durven werken? Er gebeuren ook wel ongelukken en Stefs opa is ziek geworden van het werk in de mijn.

De jongens richten een speciale, geheime club waar niemand anders lid van mag worden. Maar dan wil de stoere Wietske bij de club horen. Zij wil later ook de mijn in. Wat zal zij hier voor moeten doen? Meisjes mogen nooit naar beneden…

Lees ook:Tien torens diep
Lees ook:Tien torens diep op tv
Lees ook:Audities tv-serie ‘Tien torens diep’
Lees ook:Stefs Grote Neuzenboek – Stef den Ridder & Anneke Groen
Lees ook:Tijgerlezen: Pim en het pinda-kanon – Tjibbe Veldkamp

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>