De remedie (The Program 3) – Suzanne Young

De remedieDe remedie, het derde deel in de succesvolle serie The Program van Suzanne Young, is onlangs in het Nederlands verschenen.

Quinlan McKee is een zogenaamde ‘closer’. Sinds haar zevende heeft ze de verantwoordelijkheid om met een speciale gave rouwende families te helpen de periode van verdriet af te sluiten – ze kan iedereen ‘zijn’.

Quinn wordt op aanraden van rouwbegeleiders ingehuurd door families om voor een korte periode de rol van hun overleden naaste, die tussen de vijftien en twintig jaar was, aan te nemen.

Ze is uiteraard geen exacte kopie, maar als ze hun kleding gaat dragen, haar kapsel aanpast, gekleurde contactlenzen draagt en foto’s en video’s bestudeert, kan ze binnen de kortste keren iedereen zijn.

Maar om haar taak zo goed mogelijk te vervullen, moet ze haar gevoelens uitschakelen en zich niet te erg hechten aan de mensen die ze helpt. Op haar zeventiende is Quinn een kei in het transformeren; ze is er zo goed in dat ze haar eigen verleden en dat van degene die ze speelt door elkaar begint te halen.

Wanneer ze haar langste opdracht krijgt, als Catalina Barnes, begint ze een band op te bouwen met de vriend van het overleden meisje. En dat is nog maar het begin van de complicaties, zeker wanneer Quinn de waarheid achter Catalina’s dood ontdekt. En de epidemie die het zou kunnen veroorzaken…

Titel: De remedie
Serie en deel: The Program 3
Auteur: Suzanne Young
Uitgeverij: Karakter
ISBN: 9789045209920
Voor Young Adults.

Lees ook:De behandeling (The Program 2) – Suzanne Young
Lees ook:Het programma (The Program 1) – Suzanne Young
Lees ook:Traveler (Seeker 2) – Arwen Elys Dayton
Lees ook:Bezeten – Suzanne Bugler
Lees ook:Sara’s broer – Suzanne Bugler

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>