Sara’s broer – Suzanne Bugler

sara s broerKun je kiezen van wie je houdt? Sara’s broer is een spannende roman van Suzanne Bugler die je met recht een thriller kunt noemen.

Meteen vanaf de eerste dag voelt de keurige en burgerlijke Kate zich aangetrokken tot Sara, het nieuwe meisje op Kates school. Niemand begrijpt goed wat zij in haar ziet: Sara is humeurig en nors en draagt altijd oude, afgetrapte gympies.

Kates vrienden vertrouwen Sara niet en vinden dat Kate om problemen vraagt. Maar Kate wil er niets over horen. Ze brengt elke vrije minuut van de dag door met Sara en haar broer Glenn. Hun huis is een rommeltje en elk ouderlijk toezicht ontbreekt; de ouders van Glenn en Sara liggen in scheiding en zijn nauwelijks thuis.

Kate denkt in Sara de ideale vriendin te hebben gevonden, maar Sara is gemeen en manipulatief. Voor Kate het weet, is er geen weg meer terug.

Van Suzanne Bugler verscheen eerder Bezeten, over een meisje dat in de ban raakt van haar gevaarlijke vriendje Danny. Bugler schrijft beklemmende, spannende jongerenromans, die de lezer vanaf de eerste pagina in hun greep houden.

Suzanne Bugler woont met haar man en kinderen vlak bij Kingston in Zuidwest-Londen. Tussen de opvoeding van haar kinderen door schrijft ze stukje bij beetje aan haar boeken. Elke dag begint ze met een vast ritueel: ze sleurt zich uit bed, brengt haar kinderen naar school en gaat daarna hardlopen, zwemmen of pilates doen. En daarna hoopt ze tijd over te houden voor het schrijven!

Titel: Sara’s broer
Auteur: Suzanne Bugler
Uitgeverij: Dutch Media
ISBN: 9789049923617
Voor Young Adults.

Lees ook:Sara Snufje – Pip Jones
Lees ook:DrOmEN – Sara Zonneveldt
Lees ook:Bezeten – Suzanne Bugler
Lees ook:Het grote Belle en Anne Sara zomerboek – Eline Hoogenboom
Lees ook:De kleine prinses – Geronimo Stilton

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>