Zien met je ogen dicht – Milja Praagman

Milja Praagman werkte voor dit boek samen met haar man, kunstenaar Leopold van de Ven. Zien met je ogen dicht gaat over de warme band tussen een vader en dochter en is een aardbeizacht verhaal over iemand missen en een likje troost.

Papa tilt een stoeptegel op. Daaronder zitten honderden mieren. ‘Er is altijd meer dan je denkt,’ zegt papa. Dat voel ik, als ik opa’s lege stoel aai. Of als ik mijn oor op papa’s borst leg. Met je ogen dicht kan je soms zoveel meer zien.

Titel: Zien met je ogen dicht
Auteur: Milja Praagman
Uitgeverij: De Eenhoorn
ISBN: 9789462912397
Voor kinderen vanaf 4 jaar.

Lees ook:Oei! een vlek – Milja Praagman
Lees ook:Moet je zien! – Milja Praagman
Lees ook:Omdat ik je zo graag zie – Milja Praagman
Lees ook:Ontbillenbijt – Milja Praagman
Lees ook:Toen de wereld nog werelt was – Paul de Moor

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>