Moet je zien! – Milja Praagman

Moet je zien! is een vrolijk verhaal van Milja Praagman voor kleine deugnieten over vriendschap en verbeelding. Met humor voor zowel de ouders als hun kleintjes. En het is het eerste prentenboek met een rol voor een mobieltje!

Hé, wat ligt daar? Egel begint te stralen. ‘Moet je zien!’ De tak is een zwaard, een kruk, een hengel. Maar zien Egels vrienden dat wel? Dan gaat het regenen. De tak wordt een tentstok, en nog veel meer…

Titel: Moet je zien!
Auteur: Milja Praagman
Uitgeverij: Leopold
ISBN: 9789025873172
Voor kinderen vanaf 3 jaar.

Lees ook:Zien met je ogen dicht – Milja Praagman
Lees ook:Nog 100 nachtjes slapen – Milja Praagman
Lees ook:Omdat ik je zo graag zie – Milja Praagman
Lees ook:Ontbillenbijt – Milja Praagman
Lees ook:Oei! een vlek – Milja Praagman

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>