Omdat ik je zo graag zie – Milja Praagman

Omdat ik je zo graag zie is het nieuwste prentenboek van Milja Praagman. Het gaat over de overweldigende liefde van een grootouder voor een kleinkind.

Oma en Ibi gaan naar de stad. Ze nemen de metro. In de stad kijkt Ibi haar ogen uit. Zo veel mensen! Ibi geeft een snoepje aan een bedelaar. Ze ziet vlaggen en grote poppen in etalages.

In het park ziet ze hondjes met jasjes. Als ze weer thuis zijn, somt Ibi op wat ze allemaal heeft gezien. Maar wat heeft oma in de stad gezien? Of had ze alleen oog voor haar kleinkind?

Een vakantie in New York inspireerde Milja Praagman tot dit boek. ‘Zelden zag ik zoveel verschillende soorten mensen samen, dikke en dunne mensen, oude en jonge mensen, van alle nationaliteiten die er bestaan. De hele wereld bij elkaar in een smeltkroes-stad. Ik moest dit boek echt maken. Het is nu al mijn meest dierbare prentenboek.’

Titel: Omdat ik je zo graag zie
Auteur: Milja Praagman
Uitgeverij: De Eenhoorn
ISBN: 9789462911413
Voor kinderen vanaf 3 jaar.

Lees ook:Nog 100 nachtjes slapen – Milja Praagman
Lees ook:Ontbillenbijt – Milja Praagman
Lees ook:Zien met je ogen dicht – Milja Praagman
Lees ook:Oei! een vlek – Milja Praagman
Lees ook:Moet je zien! – Milja Praagman

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>