Het groot Nederlands knuffelboek – Gallyon van Vessem

Knuffelboek-omslag.inddToen ze bij haar dochter zag hoe belangrijk haar lievelingsknuffel voor haar was, ging Gallyon van Vessem op zoek naar andere verhalen van kinderen en hun favoriete speelgoedbeer, -aap, -konijn of lap. Dat leverde een rijk scala aan verhalen op.

Van Ayala die haar grote beer bij oma laat logeren als ze zelf in het vliegtuig met vakantie gaat. Van Lucy die Apie wachtwoorden opgeeft zodat hij in haar speeltentje mag. En van Luuk die zijn knuffel kwijtraakte in de supermarkt, maar hem gelukkig ook weer terugkreeg.

Op de vaak ontroerende foto’s van Nick van Ormondt zijn 100 kinderen met hun knuffel te zien. Kinderen van bekende en onbekende Nederlanders, kinderen met hun wortels in de Hollandse klei of in zand uit een buitenland – ze zijn allemaal verenigd in Het groot Nederlands knuffelboek!

Titel: Het groot Nederlands knuffelboek
Auteur: Gallyon van Vessem
Uitgeverij: Ploegsma
ISBN: 9789021676289
Non-fictie voor ouders en kinderen.

Lees ook:Mijn grote lieve knuffelboek
Lees ook:Het lied uit de verte – A.F. Harrold
Lees ook:Raad eens hoeveel ik van je hou Knuffelboek – Sam McBratney
Lees ook:Misleid
Lees ook:Onder mijn huid – Marlies Slegers

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>