Mijn grote lieve knuffelboek

Mijn grote lieve knuffelboekKnuffels zijn voor kinderen vaak heel speciaal. Wie herinnert er zich niet zijn eerste of favoriete knuffel? Deze maand verschijnt Mijn grote lieve knuffelboek met schattige verhaaltjes van diverse auteurs om voor te lezen.

Knuffels zijn heel bijzonder. Elk kind heeft wel een lievelingsknuffel; de een heeft het liefst een bed vol en de ander verzet geen stap zonder dat ene favoriete beest. Zelfs volwassenen kunnen zich hun favoriete knuffel van vroeger nog goed herinneren.

Er verschijnen dan ook niet voor niets regelmatig leuke verhalen en boeken met een knuffel in de hoofdrol. Mijn grote lieve knuffelboek is een ode aan alle knuffels, vol bestaande en nieuwe voorleesverhalen. Eén ding hebben alle verhalen met elkaar gemeen: ze klinken het mooiste met jouw eigen allerliefste knuffel op schoot.

In dit grote voorleesboek staan verhalen van o.a. Edward van den Vendel, Pieter Feller, Imme Dros, Marianne Busser & Ron Schroder en Sanne de Bakker en illustraties van o.a. Monica Maas en Harmen van Straaten. Het boek begint met ‘Het Tutteltje’ van Jacques Vriens & Kees de Boer.

Tommie en Lotje zitten samen op de bank te luisteren naar mama. Die heeft het grote sprookjesboek op schoot en leest voor. Naast Tommie en Lotje zit poes Nel. Ze ligt helemaal opgevouwen met haar kopje tegen Tommie aan en slaapt. Tommie sabbelt lekker op zijn tutteltje. Het is een lapje dat hij om zijn duim draait als hij gaat slapen. Of, zoals nu, lekker ligt te luisteren.

Titel: Mijn grote lieve knuffelboek
Auteur: Diverse auteurs
Uitgeverij: Kluitman
ISBN: 9789020682915
Voor peuters en kleuters.

Lees ook:Het groot Nederlands knuffelboek – Gallyon van Vessem
Lees ook:Een knuffel voor mama – Ruby Brown
Lees ook:Nog een kusje… en dan naar bed! – Patricia Geis
Lees ook:Het grote griezelboek
Lees ook:Knuffelwoordjes en zoenzinnen – Siska Goeminne

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>