De leukste Sinterklaas boeken

Het is bijna weer zover, kinderen zetten hun schoen in de hoop dat ze een leuk cadeautje krijgen. Op 5 december gooit zwarte piet pepernoten naar binnen en staat er een zak vol cadeautjes voor de deur en misschien komt de goedheiligman wel op bezoek. Ja, het is Sinterklaas! Elk jaar krijgen Sint en Piet duizenden wenslijstjes, maar elk jaar weer is het moeilijk wat ze de kinderen moeten geven.
Daarom help ik Sint en Piet een handje. Hieronder staan de leukste kinderboeken over Sinterklaas en zwarte Piet op een rijtje. Als je op een plaatje klikt dan kom je op het desbetreffende blogje waar een beschrijving staat over het boek en wat helemaal mooi is, je vindt er direct een bestelapplicatie.

Lees ook:Woezel & Pip en de staf van Sinterklaas
Lees ook:Rikki helpt Sinterklaas is populairste Sinterklaasboek
Lees ook:Dikkie Dik viert Sinterklaas
Lees ook:Papperdidas en het speelgoed van de Sint – Kristien Dieltiens
Lees ook:Jip en Janneke. Sinterklaas komt! – Annie M.G. Schmidt

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>