Papperdidas en het speelgoed van de Sint – Kristien Dieltiens

Papperdidas en het speelgoed van de Sint is een hedendaags en origineel verhalenboek van Kristien Dieltiens met sprookjesachtige illustraties van Seppe Van den Berghe.

Het is bijna 6 december en Sinterklaas heeft een groot probleem. Hij is namelijk zijn rode ring kwijt, de ring die de waarheid van de leugen onderscheidt. Dit kostbare stuk moet gevonden worden!

Intussen zet de Sint zijn helpers al aan het werk om mooi speelgoed te maken voor de kinderen. Petro, de oudste Zwarte Piet, wil dit jaar iets geweldigs doen. Hij bedenkt de mooiste en liefste pop ter wereld: Daisy Tierlantijn.

Maar ook Papperdidas, het jongste Zwarte Pietje, wil meewerken, al vinden de anderen hem daarvoor veel te klein. Sinterklaas geeft toe op één voorwaarde: dat de kleine jongen mee op zoek gaat naar zijn verdwenen rode ring. Want zonder ring is er geen sinterklaasfeest…

Titel: Papperdidas en het speelgoed van de Sint
Auteur: Kristien Dieltiens
Uitgeverij: Van Halewyck
ISBN: 9789461315373
Voor kinderen vanaf 4 jaar.

Lees ook:Sam en de ongelooflijk lieve boy – Kristien Dieltiens
Lees ook:Hier gebeurt het – Kristien Dieltiens
Lees ook:Zoekboek Rik en de Sint – Liesbet Slegers
Lees ook:De leukste Sinterklaas boeken
Lees ook:Krijg ik een kabouter, Sint? – An Swerts

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>