Vampieren zijn hot! Bloeddrankjes en Vampierensnoepjes

Vampire teeth and bloodDe Twilight-boeken zijn een enorm succes en de films die volgen maken nog meer meisjes gek van vampieren en Amerikaanse vampierenseries als True Blood en The Vampire Diaries, helpen nog een handje mee. Vampieren zijn ‘hot’ bij tieneners.

De vampierensnoepjes verkopen uitstekend, de mode past zich aan en nu worden er ook nog eens bloeddrankjes op de markt gebracht om tieners de ‘dorst’ te stillen.

Net als bloedBlood energy potion
Een van de drankjes heet ‘Blood Energy Potion’ en wordt toepasselijk verpakt in een bloedzakje, dat normaal enkel in ziekenhuizen wordt gebruikt. Het drankje imiteert zoveel mogelijk echt bloed: het heeft een gelijkaardige voedingssamenstelling, een gelijkaardige structuur én de zelfde kleur.

Fruitsmaak
‘Blood Energy Potion’ bevat synthetisch bloed en levert vier uur energie, samen met voedingsstoffen zoals ijzer, proteïnen en elektrolyten. Wat het echter niet heeft is ‘die typische bloedsmaak’ want het zou naar fruit smaken. Hoe teleurstellend voor echte vampieren…

Tru Blood drinkTru Blood
Ook de serie ‘True Blood’ lanceert zijn eigen ‘bloeddrankje’: Tru Blood. De licht bruisende frisdrank wordt gemaakt van bloedappelsienen en geserveerd in glazen flesjes, exact zoals in de serie.

Halloween
Nieuwsgierigen of Halloweenlovers op zoek naar een leuk gadget kunnen de drankjes hier en hier bestellen. (edp)

[Bron: De Morgen]

Lees ook:Spectaculaire trailer: Harry Potter and the Half Blood Prince
Lees ook:Geschrapte scénes uit Halfbloedprins
Lees ook:Red House Children’s Book Award 2009
Lees ook:Eduardo Serra verfilmt Deathly Hallows
Lees ook:Hoe je 13 wordt en overleeft… als je ouders vampieren zijn – Pete Johnson

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>