Prinses Laurentien leest Winnie de Poeh

Prinses Laurentien heeft een luisterboek ingesproken met de verhalen van Winnie de Poeh.

Doen, voelen en luisteren
Prinses Laurentien heeft zojuist een doe-, voel- en luisterboek ingesproken met verhalen over Winnie de Poeh. Samen met acteur Willem Nijholt heeft ze drie klassieke verhalen over het knuffelbeertje voorgelezen. Nijholt overhandigde Prinses Laurentien afgelopen dinsdag in dierentuin Artis in Amsterdam het eerste exemplaar van het doe-, voel- en luisterboek De Wereld van Winnie de Poeh.
Het is het tweede luisterboek dat Prinses Laurentien heeft ingesproken. Vorig jaar dook ze de studio in voor twaalf verhaaltjes van De Wereld van Nijntje van Dick Bruna.

Beschermvrouwe
Het Winnie de Poeh-luisterboek wordt uitgegeven door NLBB Vereniging van Leesgehandicapten in samenwerking met Rubinstein. Prinses Laurentien verleent als Beschermvrouwe van de Nederlandse Luister- en Braillebibliotheek haar medewerking. De Rabobank Foundation stuurt het boek naar bijna 9000 basisscholen. Deze actie is bedoeld om de missie Onbeperkt Lezen te steunen: bewustwording dat lezen niet voor iedereen vanzelf gaat.

[Bron: Villakakelbont]

Lees ook:Winnie de Poeh: De beste beer van de wereld – Paul Bright, Brian Sibley, Kate Saunders & Jeanne Willis
Lees ook:Klassieker: Winnie de Poeh – A.A. Milne
Lees ook:Brief in geheimschrift voor braillejaar
Lees ook:Na meer dan 80 jaar nieuw Winnie de Poeh-avontuur
Lees ook:Winnie de Poeh onder de hamer

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>