De piratenprinses

De piratenprinsesPrinses Sophie zou het liefst een piraat zijn, maar dat vindt haar vader helemaal geen goed idee. Toch komt ze op een heus piratenschip terecht en dat is heel anders dan ze had gedacht.

Prinses Sophie heeft er genoeg van om zich altijd maar netjes te gedragen. Als ze op een avond voor straf op haar kamertje zit, omdat ze bovenop de boekenkast was geklommen, ziet ze dat een schip aanmeert in de haven. Een piratenschip! Ze ontsnapt door haar raam via de regenpijp en verstopt zich aan boord van het schip en doet net of ze ook een piraat is. Maar is het echt wel leuk om piraat te zijn? En wat bewaart de kapitein toch in die kist op zijn kamer? Zou er ook nog een schat aan boord zijn?

Bij Zirkoon / Baeckensbooks verschenen eerder twee succesvolle boeken van Samantha Loman: Lisa & Lilly, De prinsessentweeling en De Ridderprinses.

Titel: De piratenprinses
Auteur en Illustrator Samantha (Sam) Loman
Aantal pagina’s: 32
Leeftijd 3+

Lees ook:Piratenprinses Sophie zwaait met haar zwaard
Lees ook:Maak je eigen piratenschip
Lees ook:Made By – Samantha Loman
Lees ook:De zwarte piraat – Geronimo Stilton
Lees ook:Het piratenschip van Muis – Lucy Cousins

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>