Mijn racecircuit & Mijn bouwplaats

Vroem vroem! Laat de raceauto’s deelnemen aan een spannend en snel avontuur op het racecircuit. Kranen, bulldozers en graafmachines zijn allemaal hard aan het werk op de bouwplaats. Help jij ze een handje mee?

Leren door te spelen, daar zijn kinderen dol op! De speelboxen Mijn racecircuit en Mijn bouwplaats bevatten een boekje met 64 pagina’s, twee houten auto’s van hoogwaardige kwaliteit, een vloerpuzzel met 16 stukken om straten mee te vormen en een stevige kartonnen doos die je kunt gebruiken als garage en bouwplaats.

Titel: Mijn racecircuit / Mijn bouwplaats
Uitgeverij: Veltman
ISBN: 97890483153529789048315369
Voor kinderen vanaf 3 jaar.

Lees ook:Mijn garage & Mijn treinstation
Lees ook:Mijn brandweerkazerne
Lees ook:Mijn vliegveld
Lees ook:Op de bouwplaats
Lees ook:Wat hoor ik daar? Op de bouwplaats & Op straat

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>