Mijn garage & Mijn treinstation

Leren door te spelen, daar zijn kinderen dol op! Vandaar dat Uitgeverij Veltman twee leuke speelboxen heeft uitgebracht voor kinderen vanaf 3 jaar: Mijn garage en Mijn treinstation.

De speelbox Mijn garage bevat een boek met 64 pagina’s, waarmee je alles kunt leren over de wereld van auto’s. Daarnaast bevat de box drie houten auto’s van hoogwaardige kwaliteit, een vloerpuzzel met 16 stukken en een doos die je kunt gebruiken als parkeergarage.

De speelbox Mijn treinstation bevat ook een boek met 64 pagina’s, waarmee je alles kunt leren over treinen. Deze box bevat bovendien een houten trein van hoogwaardige kwaliteit, een vloerpuzzel met 16 stukken en een doos die je kunt gebruiken als treinstation.

Titel: Mijn garage / Mijn treinstation
Uitgeverij: Veltman
ISBN: 97890483122079789048312214
Voor kinderen vanaf 3 jaar.

Lees ook:Mijn racecircuit & Mijn bouwplaats
Lees ook:Mijn brandweerkazerne
Lees ook:Mijn vliegveld
Lees ook:Mijn autoboek & Mijn vliegtuigboek – Hans-Christian Schmidt
Lees ook:Mijn lichaam: Ik maak het zelf

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>