Hinderlaag (Bodyguard 3) – Chris Bradford

In dit spannende derde deel van de Bodyguard-serie wordt de veertienjarige Secret Service-agent Connor Reeves opgeroepen om de familie van een buitenlandse ambassadeur te beschermen tijdens een safari.

Wat de perfecte opdracht leek, wordt een hel wanneer hun konvooi in een hinderlaag wordt gelokt door gewapende mannen. Connor slaat samen met de familie op de vlucht en zo worden ze de prooi in een jacht over de Afrikaanse savanne.

Dan realiseert Connor zich dat de schutters die hen achtervolgen niet hun grootste probleem zijn. Geen enkele van zijn bodyguardtrainingen heeft hem voorbereid op de Afrikaanse wildernis of op een rondsluipende, hongerige luipaard…

Titel: Hinderlaag
Serie en deel: Bodyguard 3
Auteur: Chris Bradford
Uitgeverij: Van Goor
ISBN: 9789000349050
Voor jongeren vanaf 13 jaar.

Lees ook:Losgeld (Bodyguard 2) – Chris Bradford
Lees ook:Huurmoord (Bodyguard 5) – Chris Bradford
Lees ook:Gijzeling (Bodyguard 1) – Chris Bradford
Lees ook:Spellslinger – Sebastien de Castell
Lees ook:Kom op bezoek bij Barbapapa!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>