Gijzeling (Bodyguard 1) – Chris Bradford

Gijzeling is het eerste deel in de reeks Bodyguard, een bulletproof actie-avonturenserie voor 12+ van de succesvolle auteur Chris Bradford. Het tweede deel, Losgeld, zal in mei van dit jaar verschijnen.

De 14-jarige Connor Reeves wordt in het diepste geheim gerekruteerd voor een speciale bodyguard squad. Hij krijgt training in toezicht, anti-hinderlaagoefeningen en ongewapende gevechten.

De cursus is zwaar, zo zwaar dat hij zich soms afvraagt of hij het zelf wel zal overleven. Wanneer hij wordt opgeroepen om de impulsieve tienerdochter van de Amerikaanse president te beschermen, is dat de ultieme test voor Connor.

Alicia zit helemaal niet te wachten op bescherming. Ze maakt er een sport van om haar Secret Service-agenten te ontwijken. Maar wat ze niet weet, is dat terroristen plannen aan het maken zijn om haar te gijzelen…

Titel: Gijzeling
Serie en deel: Bodyguard 1
Auteur: Chris Bradford
Uitgeverij: Van Goor
ISBN: 9789000349012
Voor jongeren vanaf 13 jaar.

Lees ook:Losgeld (Bodyguard 2) – Chris Bradford
Lees ook:Hinderlaag (Bodyguard 3) – Chris Bradford
Lees ook:Huurmoord (Bodyguard 5) – Chris Bradford
Lees ook:Doelwit (Bodyguard 4) – Chris Bradford
Lees ook:De ring van wind (De jonge samoerai 7) – Chris Bradford

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>