Project Prep – Niki Smit

Project PrepNiki Smit, de winnares van de Prijs van de Nederlandse Kinderjury 2014, heeft een nieuw boek geschreven over de lancering van een mode-app: Project Prep. Ze schreef het naar een idee van technologie-onderneemster Janneke Niessen.

Janneke werd in 2014 gekozen tot Entrepreneur of the Year. Met dit boek willen zij jonge meiden enthousiast maken voor technologie en ondernemen en dit is momenteel een heel actueel onderwerp.

De dertienjarige Isabel snapt niets van kleren. Het is voor haar een groot raadsel hoe ze goed gekleed naar de brugklas moet. Gelukkig is haar beste vriendin Kate wel een modegenie. Ze zouden een appje van Kate moeten maken, denkt Isabel.Project Prep Glaasjes

Isabel leert zelf coden en ontwikkelt haar eigen mode app: Project Prep. Hello Technology! Als haar app in de App Store wordt aangeboden, lijkt de weg tot succes geopend.

Maar ondernemen en technologie blijken niet altijd even makkelijk. Op een forum krijgt Isabel hulp van Tyler uit New York. Dreigt ze verliefd te worden op een supernerd?

Het boek is geschreven in dezelfde humoristische stijl als de 100%-boeken en bevat gratis preppy laptopstickers en fashionable illustraties van Josselin Bijl. Koningin Máxima nam op 17 juni 2015 het allereerste exemplaar van het boek Project Prep in ontvangst.

Voor meer informatie: www.preptheproject.com.

Titel: Project Prep
Auteur: Niki Smit
Uitgeverij: De Fontein
ISBN: 9789026138317
Voor meiden tussen de 10 en 12 jaar.

Lees ook:100% Coco New York – Niki Smit
Lees ook:Niki Smit signeert tijdens Uitmarkt 2015
Lees ook:100% Bo & 100% Fee – Niki Smit
Lees ook:100% Nina & 100% Beverly – Niki Smit
Lees ook:100% Coco Paris – Niki Smit

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>