100% Coco Paris – Niki Smit

Coco ParisIn het najaar van 2014 is alweer het tiende 100%-boek van schrijfster Niki Smit verschenen. Het dagboek van een modeblogger heet 100% Coco Paris en bevat ook een vel met 100% Paris-stickers en een fluoroze binnenwerk.

Blog The Style Tiger is dé hit van modeminnend Nederland, maar niemand vermoedt dat de 13-jarige Coco erachter zit. Tijdens de Amsterdam Fashion Week schrijft Coco haar blog in voor de wedstrijd MTV’s Fashionbloggers. De finale is in Parijs!

Ondanks haar liefdesverdriet om Bruno stort Coco zich op het bloggen van zelfontworpen little black dresses en Chaneljasjes. Ze heeft nauwelijks nog tijd voor haar beste vriendin. The Style Tiger krijgt steeds meer likes, maar is Coco zelf nog wel gelukkig?

Niki Smit won met haar debuut 100% Nina de Hotze de Roosprijs. Haar 100%-serie werd maar liefst zes keer genomineerd voor de Prijs van de Nederlandse Kinderjury. Met 100% Coco won Niki Smit de Prijs van de Nederlandse Kinderjury 2014. De kleurrijke illustraties in het boek zijn ook afkomstig van de schrijfster.

Titel: 100% Coco Paris
Auteur: Niki Smit
Uitgeverij: De Fontein
ISBN: 9789026137372
Voor kinderen vanaf 10 jaar.

Lees ook:100% Coco New York – Niki Smit
Lees ook:100% Coco Paris (filmeditie) – Niki Smit
Lees ook:100% Nina & 100% Beverly – Niki Smit
Lees ook:Niki Smit signeert tijdens Uitmarkt 2015
Lees ook:100% Modetekenboek – Niki Smit

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>