Diana, Anisa & Maja – Zoenen en vriendjes

DianaAnisaMaja Deel 3 cover.inddIk weet dat bepaalde meisjes in mijn klas jaloers zijn omdat Kjell en ik verkering hebben. Ze staren naar ons en denken van alles. Hoe is het die saaie Maja gelukt om die knappe Kjell te krijgen? Wat ziet hij in haar? Dat vind ik echt fijn, het voelt als een overwinning.
Kjell beweert dat ik knap ben, maar ik weet het niet. Als ik mezelf in de spiegel bekijk, zie ik niets bijzonders. Rond gezicht, blond haar, blauwe ogen.

Maja is er best trots op dat zij eerder een vriendje had dan haar vriendinnen Diana en Anisa. Meestal zijn die veel stoerder in dingen dan zij. En knapper, en slimmer. Lang niet zo onzeker als zij.
Bij Kjell voelt Maja zich goed, vooral als hij lieve dingen tegen haar zegt, of wanneer ze zoenen. Toch maken ze ook vaak ruzie. En eigenlijk praten ze niet vaak over wat Maja écht belangrijk vindt. Boeken bijvoorbeeld. Of haar geheime droom: schrijfster worden. Is hun relatie dan wel zo goed? Of hebben haar vriendinnen gelijk en moet ze het uitmaken?

Auteur: Eva Susso
Leeftijdsadvies: 10+
Aantal pagina’s: 128

Lees ook:Diana, Anisa & Maja. Vrienden of verliefd?
Lees ook:Dit lees je in een adem uit!
Lees ook:Zoenen met slagroom (LoveStory 3) – Jette Schröder
Lees ook:De meest bijzondere dieren die ooit hebben geleefd – Maja Säfström
Lees ook:De spin en de vlieg – Liesbeth Kennes & Tie Veldeman

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>