Pas op! – Milja Praagman

O Dorus, pas toch op! Die kleine heeft in dit verhaal een theemuts op haar hoofd om het gehuil van haar broertje te dempen. Maar nu hoort ze niks meer. Nou ja, bijna niks.

Boekbeschrijving
Dorus en baby logeren bij opa en oma op de boerderij. De baby wil naar mama. Hij huilt HEEL hard. Dorus kan er niet meer tegen. Ze zet de theemuts op haar hoofd en rent van tafel. ‘Oma, ik ga buiten spelen.’ Maar wat zit daar vast aan haar broek? Dorus hoort oma niet meer roepen….

Een rode lap, een stier, heel veel geluk en taart toe
Tijdens het voorlezen en bladeren ben je geneigd regelmatig je handen voor de ogen te slaan. Als dat maar goed gaat met Dorus. Gelukkig blijkt het haar geluksdag te zijn. Super gezellig, vrolijk, grappig verhaal. Dorus is lief. De illustraties zijn herkenbaar van het vlaggetjesknip avontuur in  ‘Nog 100 nachtjes slapen.’ Met frisse heldere kleuren en aantrekkelijke details vol humor. Ik vind het wederom een geslaagd prentenboek.

Titel: Pas op!
Auteur: Milja Praagman
Uitgeverij: Leopold
ISBN: 9789025862817
Vanaf ongeveer drie jaar.

Lees ook:Nog 100 nachtjes slapen – Milja Praagman
Lees ook:Hoera naar school! – David Melling
Lees ook:Hoeveel nachtjes tot Kerstmis? – Mark Sperring
Lees ook:Lekker, taart! – David Melling
Lees ook:Ook al voorleeshonger? De Nationale Voorleesdagen bijna van start!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>