Hoera naar school! – David Melling

Er zijn al meer dan 30.000 Dorus-prentenboeken verkocht en het is dan ook niet verwonderlijk dat er weer een nieuw deel van de serie van schrijver David Melling is verschenen. Nu gaan Doris en zijn vriendjes naar school!

In dit nieuwe avontuur van Dorus gaat hij voor het eerst naar school. Op school valt van alles te beleven en Dorus vindt het reuzespannend. Dit vrolijke prentenboek vol prachtige illustraties is zeer geschikt om voor te lezen.

In dit boek zitten teksten en illustraties die veel humor en details bevatten over Dorus de beer en zijn vriendjes. Naast de serie Dorus is er ook een serie over de vriendjes verschenen: Knuffelkonijnen.

Titel: Hoera naar school!
Serie: Dorus
Auteur: David Melling
Uitgeverij: Van Goor
ISBN: 9789000343911
Voor kinderen onder de 6 jaar.

Lees ook:Lekker, taart! – David Melling
Lees ook:Regen of zonneschijn (Knuffelkonijnen 2) – David Melling
Lees ook:Ik wil een knuffel – David Melling
Lees ook:Pas op! – Milja Praagman
Lees ook:Mr Stink – David Walliams en Quentin Blake

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>