Meneer Pip – Thereza Rowe

Meneer PipDe prachtige en herkenbare stijl van Thereza Rowe brengt het luie gescharrel van Meneer Pip op zoek naar een geschikte slaapplek kleurrijk tot leven. Lees de geluiden waar Meneer Pip mee te maken krijgt hardop voor: kinderen vinden het fantastisch!

Meneer Pip heeft een drukke nacht achter de rug en ziet uit naar zijn schoonheidsslaapje. Alles wat hij nodig heeft is een rustig plekje om op neer te vleien. Hij gaat al zijn favoriete snurkspots langs, maar tussen de monsterlijke geslurp van de stofzuiger, het doordringende gerinkel van de telefoon en het irritante geroekoe van tortelduifjes vindt hij geen rust.

Telkens wordt zijn dutje ruw verstoord. Zelfs zijn favoriete kamerplant biedt geen soelaas. Zal Meneer Pip ooit een rustig plekje vinden om zichzelf tevreden knorrend op te krullen?

Titel: Meneer Pip
Auteur: Thereza Rowe
Uitgeverij: BBNC
ISBN: 9789045322650
Voor kinderen vanaf 3 jaar.

Lees ook:Meneer Macaroni gaat picknicken – Max Velthuijs & Jocelyn Wild
Lees ook:Meneer Blobvis zkt een liefje – Kim Crabeels
Lees ook:Mevrouw Justien – Isabelle Desegher
Lees ook:Leespluim maart 2015: Meneer Tijger wordt wild – Peter Brown
Lees ook:Meneer Big en de spookridder

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>