In het wilde woud: Drukke bever, Samen sterk & Naar de top – Nicholas Oldland

In het wilde woud

Drukke bever, Samen sterk en Naar de top zijn nieuwe delen in de reeks In het wilde woud van Nicholas Oldland. Het zijn verhalen met een boodschap die jonge lezers aanzetten tot nadenken en ze bevatten grappige en expressieve tekeningen.

Bever is steeds druk druk druk. Hij denkt niet altijd even goed na over alles. Op een dag gaat het mis en Bever belandt in het ziekenhuis. Nu moet hij voor het eerst in zijn leven stil staan. Bever beseft dat zijn roekeloos gedrag een probleem is voor het woud en probeert het weer goed te maken.

Beer, Eland en Bever zijn de beste vrienden, ondanks hun verschillen. Op een dag besluiten ze om bootje te gaan varen. Maar al gauw zijn ze het niet eens. De vrienden kibbelen zo luid dat ze de waterval niet horen waardoor ze met hun boot naar beneden vallen. Ze stellen dan vast dat ze alleen maar thuis kunnen komen als ze samen werken.

Beer, Eland en Bever houden van avontuur. Op een dag gaan ze naar de top van een berg. Bever stelt voor om er een race van te maken. Maar hun liefde voor winnen zorgt er al gauw voor dat er geen plezier meer gemaakt wordt. Als er gevaar dreigt, moeten ze de race opgeven en elkaar te hulp schieten.

Titel: Drukke bever / Samen sterk / Naar de top
Serie: In het wilde woud
Auteur: Nicholas Oldland
Uitgeverij: Van Halewyck
ISBN: 978946131611097894613161039789461316127
Voor kinderen vanaf 6 jaar (AVI E3).

Lees ook:Het wilde woud (The Never Girls 6) – Kiki Thorpe
Lees ook:Wilde dieren van het woud – Lucas Arnoldussen, Marie-José Balm, Bo Buijs & Marja Baeten
Lees ook:Klassieker: Geheimen van het Wilde Woud – Tonke Dragt
Lees ook:Welkom thuis, Bever! – Magnus Weightman
Lees ook:Midden in de winternacht – Andreas Steinhöfel

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>