Klassieker: Geheimen van het Wilde Woud – Tonke Dragt

De klassieker Geheimen van het Wilde Woud van Tonke Dragt is door Uitgeverij Leopold in een nieuw jasje gestoken. De klassiekers van topauteur Tonke Dragt blijven hierdoor volop leverbaar voor een jong publiek.

Langzaam liep ridder Ristridin verder. De sneeuw kraakte onder zijn voeten en nu en dan braken er takjes af. Verder geen geluid. Hij voelde zich als een reiziger in het Land van de Dood.

Dit was het Wilde Woud, waar Dagonout koning was, al had hij het nooit betreden en wist hij niet welke geheimen het verborg. En ik? dacht Ristridin. Ik die ze ontraadseld heb, zal ik er ooit levend uit komen om te vertellen wat ik weet?

Ridder Tiuri en zijn vriend Piak gaan op zoek naar ridder Ristridin, want hij is nooit teruggekeerd in zijn kasteel. Er worden vreemde verhalen verteld over het Wilde Woud: van ruwe rovers en bosgeesten, van doodlopende dwaalwegen en ruïnes, en van mysterieuze Mannen in het Groen…

De avonturen van Tiuri en Piak hebben na meer dan vijftig jaar nog niets aan avontuur en betovering ingeboet. Geheimen van het Wilde Woud is het zelfstandig te lezen vervolg op De brief voor de koning.

Titel: Geheimen van het Wilde Woud
Auteur: Tonke Dragt
Uitgeverij: Leopold
ISBN: 9789025867867
Voor kinderen vanaf 10 jaar.

Lees ook:De brief voor de Koning II in de maak
Lees ook:Klassieker: De brief voor de koning – Tonke Dragt
Lees ook:De brief voor de koning
Lees ook:Tonke Dragt in het Engels: Letter for the king
Lees ook:Brief voor de koning bekroond

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>