Wat zit er in een regenboog? – Betty Schwartz

Wat zit er in een regenboogWat zit er in een regenboog? van Betty Schwartz is een vrolijk en leerzaam kartonboek over kleuren. Elke keer als je een bladzijde van dit boekje omslaat, verschijnt een kleur van de regenboog. Lezen en toveren tegelijk!

Konijntje wil weten waar een regenboog van gemaakt is, dus gaat hij bij al zijn vrienden langs om het te vragen. De regenboog bestaat uit allemaal verschillende kleuren, en met elk vriendje komt er een kleur bij.

Met dit vrolijke kartonboek leren kinderen spelenderwijs de kleuren van de regenboog. Bij het omslaan van elke bladzijde verschijnt er een nieuw gekleurd lintje, net zo lang tot de regenboog compleet is.

Het stevige kartonboek heeft een handzaam formaat voor de allerkleinsten en gaat generaties mee. Het boek werd herdrukt omdat de eerste versie positief werd ontvangen.

Titel: Wat zit er in een regenboog?
Auteur: Betty Schwartz
Uitgeverij: Van Holkema & Warendorf
ISBN: 9789041009272
Voor kinderen vanaf 3 jaar.

Lees ook:Alle kleuren van de regenboog – Debbie Powell
Lees ook:Prachtig glinsterprentenboek over de mooiste vis van de zee
Lees ook:Tel je mee? Kleuren – Roger Priddy
Lees ook:Hier is Dribbel! – Eric Hill
Lees ook:Vrolijke kartonboeken voor de allerkleinsten

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>