De legende van Sally Jones – Jakob Wegelius

De legende van Sally JonesMet De legende van Sally Jones schreef Jakob Wegelius een betoverend avontuur over verlangen en angst, vriendschap en verlies. Het boek werd bekroond met de Zweedse Augustpriset. 

Het verhaal begint honderd jaar geleden tijdens een tropische onweersnacht. Toen werd er diep in het Afrikaanse regenwoud een gorillababy geboren.

Noch de maan, noch de sterren schitterden die nacht. Daarom voorspelt de oudste van de groep, dat de pasgeborene in de toekomst door vele rampen getroffen zal worden.

Dit is een verhaal over onopgeloste misdaden in verre, in mist gehulde steden. Een verhaal van kwaad in koortsige jungles en trouwe vriendschap op stormachtige zeeën. Dit … is de legende van Sally Jones.

Het boek is een bijzondere graphic novel over een wereldreis aan het begin van de 20e eeuw. Het bevat een avontuurlijk verhaal met unieke illustraties.

De legende van Sally Jones Illustratie

Titel: De legende van Sally Jones
Auteur: Jakob Wegelius
Uitgeverij: Hoogland & Van Klaveren
ISBN: 9789089671967
Voor kinderen vanaf 10 jaar.

Lees ook:Moordaap – Jakob Wegelius
Lees ook:Op zoek naar de kapitein – Jakob Wegelius
Lees ook:Ga je mee naar de weecee? – Sally Lloyd-Jones
Lees ook:Het perfecte cadeau – Stella J. Jones
Lees ook:Jakob en Zeeland – Bertie Janssen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>