De zus van Sinterklaas – Tiny Fisscher

De zus van SinterklaasMannen, opgelet! De zus van Sinterklaas laat van zich horen! Tiny Fisscher heeft met De zus van Sinterklaas een vrolijk voorleesboek gemaakt met een twist op het Sinterklaasjournaal. Daarnaast is het boek speels geïllustreerd door de talentvolle nieuwkomer Elizabet Vukovic.

Wist je dat Sinterklaas een zus heeft? Ja heus, een tweelingzus zelfs! Niet veel mensen weten dat, want Klaasje blijft elk jaar noodgedwongen achter in Spanje.

Maar dit keer is ze het beu: ze wil ook wel eens met de pakjesboot mee naar Nederland en cadeautjes uitdelen. Sinterklaas vindt dat natuurlijk maar niks, dus bedenkt Klaasje een list.

De listige goedheiligvrouw Klaasje sluit Sinterklaas op en doet zich voor als de goedheiligman – wat niet zo moeilijk is, omdat ze erg op elkaar lijken. Een tijdlang weet ze iedereen om de tuin te leiden, maar al is de leugen nog zo snel, de waarheid achterhaalt haar wel. In een speedboot, in dit geval…

De zus van Sinterklaas Illustratie

Titel: De zus van Sinterklaas
Auteur: Tiny Fisscher
Uitgeverij: Gottmer
ISBN: 9789025766160
Voor kinderen vanaf 5 jaar.

Lees ook:Nieuwe voetbalschoenen voor Lynn (Het meidenteam 1) – Pieter Feller & Tiny Fisscher
Lees ook:De leukste Sinterklaas boeken
Lees ook:Keepster gezocht (Het meidenteam 2) – Pieter Feller & Tiny Fisscher
Lees ook:Tiny Fisscher
Lees ook:Over van alles, maar vooral over de liefde

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>