Flora en de fantastische eekhoorn – Kate DiCamillo

Flora en de fantastische eekhoornFlora en de fantastische eekhoorn is een aangrijpende én hilarische parel van meesterverteller Kate DiCamillo over de avonturen van een meisje met haar eekhoorn. De avonturen zijn in een bijzondere vorm gegoten: een boek met stukjes stripverhaal.

Flora is een meisje van tien. Haar ouders zijn gescheiden en ze houdt van stripverhalen over superhelden. Op een dag kijkt ze uit het raam en ziet ze hoe een eekhoorn in de stofzuiger van haar buurvrouw verdwijnt.

Vanaf dat moment verandert Flora’s leven. De eekhoorn wordt haar vriend. Maar Odysseus – zo heet hij – is allesbehalve een gewone eekhoorn: hij kan vliegen en schrijft poëzie. Odysseus is Flora’s superheld.

“Doet je hardop lachen, maar is tegelijk ook teder, serieus en hoopvol. Cynici, scheer je weg, dit boek is bedoeld voor wie openstaat voor geluk, verwondering, loyaliteit en vriendschap.” – The Huffington Post

Titel: Flora en de fantastische eekhoorn
Auteur: Kate DiCamillo
Uitgeverij: Lannoo
ISBN: 9789401423700
Voor kinderen vanaf 10 jaar.

Lees ook:De vijf opdrachten (De Groene Hand 1) – Susan van ‘t Hullenaar
Lees ook:Neem mijn hand – Kate DiCamillo
Lees ook:Tijgerlezen: Bobbi Bolhuis, redder in nood – Kate DiCamillo
Lees ook:Het onmogelijke leven – Kate Scelsa
Lees ook:Sara’s broer – Suzanne Bugler

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>