Querido laat 100 stuks van ‘Ridder zonder hart’ van Cornelia Funke zwerven!

Houd je ogen goed open, misschien ligt er een exemplaar voor het oprapen bij jou in de buurt. Querido laat honderd stuks zwerven via Kinderzwerfboek. En als je het boek gelezen hebt en opnieuw op reis stuurt, kan je ook nog een boekenpakket van Cornelia Funke winnen. En die is om te houden!

Ridder zonder hart
Jon heeft het moeilijk. Omdat hij niet met zijn stiefvader overweg kan wordt hij naar een kostschool gestuurd. En dan verschijnen op een nacht ook nog vier geesten van middeleeuwse ruiters onder zijn raam. Ze kondigen aan niet te zullen rusten voor ze hem hebben vermoord. Jon is doodsbang, want hoe kun je het opnemen tegen geesten?

De enige die Jons verhaal serieus neemt is Ella, die bij hem op school zit. Ze stelt voor de geest van Willem Langzwaard om hulp te vragen. Deze ridder is begraven in de kathedraal en heeft gezworen iedereen te helpen die in nood verkeert.
Samen met Ella laat Jon zich s avonds insluiten in de kathedraal. Zal ridder Langzwaard werkelijk verschijnen en kan hij Jon helpen?

Kinderzwerfboek: Neem me mee, lees me en laat me weer zwerven…
Het idee van Kinderzwerfboek is simpel: kinderboeken met een zwerfsticker worden overal achtergelaten. Kinderen mogen ze gratis meenemen om te lezen. Ze moeten ze daarna wel weer laten zwerven. De zwerftocht van boeken kan worden gevolgd op de website.
ze willen zoveel mogelijk boeken laten rondzwerven. Daarom vragen ze iedereen om de boekenkast in te duiken of de zolder op te ruimen. Want is toch zonde al boeken niet meer gelezen worden?

Zwerfboek gevonden? Zo maak je kans op een boekenpakket van Cornelia Funke.
Als je een exemplaar van Ridder zonder hart vindt en je hebt het uit, is het jouw taak het weer op reis te sturen. Stuur een foto in naar [email protected] van jezelf met het boek op plek waar je het hebt neergelegd. Hiermee maak je kans op een boekenpakket van Cornelia Funke.

Titel: Ridder zonder hart
Auteur: Cornelia Funke
Uitgeverij: Querido
ISBN(13): 9789045113074
Vanaf tien jaar

Lees ook:Het grote Cornelia Funke verhalenboek – Cornelia Funke
Lees ook:Boeken op de dool… Vind jij er een?
Lees ook:De spokenjagers – Cornelia Funke
Lees ook:Sjakie reist als kinderzwerfboek van Tilburg naar Almere!
Lees ook:Ruim jij ook graag op tijdens de vakantie? Kinderboeken teveel? Denk eens aan Kinderzwerfboek

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>