De spokenjagers – Cornelia Funke

De spokenjagersHet eerste heruitgegeven boek van de spannende vijfdelige reeks De spokenjagers is er! Ideaal griezelplezier voor jonge lezers van de beroemde Duitse auteur en illustratrice Cornelia Funke.

Als Tom een spook in de kelder ontdekt, neemt alleen zijn oma hem serieus. Ze stuurt hem naar Hedwig Kummelsap, die veel ervaring heeft met het verjagen van spoken. Zij weet raad: met warmte, een spiegel en met muziek van Mozart verjaag je een spook zonder moeite.

Vlak voor middernacht sluipt Tom naar beneden. Op de keldertrap ziet hij een slijmerig spoor – en wat is dat voor geluid? Zucht daar iemand? Net als Tom naar boven wil vluchten voelt hij ijskoude vingers. Durft hij de strijd met het spook aan?

De succesreeks van Cornelia Funke zal in zijn geheel in een nieuw, fris kleedje verschijnen. Met prachtige, sfeervolle tekeningen van Fréderic Bertrand, die ook de succesvolle reeks Scary Harry illustreert.

De spokenjagers Illustratie

Titel: De spokenjagers
Serie en deel: De spokenjagers 1
Auteur: Cornelia Funke
Uitgeverij: Manteau
ISBN: 9789002260056
Voor kinderen vanaf 8 jaar.

Lees ook:Het grote Cornelia Funke verhalenboek – Cornelia Funke
Lees ook:Thomas en de veer van de griffioen (Thomas 2) – Cornelia Funke
Lees ook:Inkheart: Cornelia Funke
Lees ook:Het gouden garen (Reckless 3) – Cornelia Funke
Lees ook:Thomas en de laatste draken (Thomas 1) – Cornelia Funke

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>