Première Harry Potter 7 in Spoorwegmuseum

hp7deathlyhallows5Het Spoorwegmuseum in Utrecht zal geheel omgebouwd worden voor de Nederlandse première van het zevende deel in de serie Harry Potterfilms.

De première van Harry Potter and the Deathly Hallows Part 1 zal op 16 november plaatsvinden. Het Maliebaanstation in het Spoorwegmuseum wordt voor die gelegenheid omgetoverd tot platform 9 ¾ en is voor deze avond speciaal opengesteld voor ´Dreuzels´, zoals mensen in de boeken- en filmserie worden genoemd.

Harry Potter and the Deathly Hallows (Harry Potter en de Relieken van de Dood) is het laatste deel uit de populaire Harry Potterserie. Het verhaal is in twee delen verfilmd. Deel 2 gaat medio 2011 in première. Er zullen ca. 25 minuten in 3D te zien zijn. Het kost zo´n 3.6 miljoen euro om de filmopnames om te zetten in 3D. De firma Warners, die de 3D-versie produceert, ontvangt bovendien een vijf miljoen dollar extra voor het maken van 3D-brilletjes.

[Bron: Leesplein]

Lees ook:Laatste ‘Harry Potter’-films in 3D
Lees ook:Brand op de set van Harry Potter 7
Lees ook:Juli 2011: laatste Potterfilm in zalen
Lees ook:Eduardo Serra verfilmt Deathly Hallows
Lees ook:Harry Potter brengt 100 miljoen dollar in het laatje

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>