Twilight vampiers inspiratie voor make-upcollectie

Oog op 'twilight' manier

De Amerikaanse, verfilmde boekenserie Twilight krijgt een eigen cosmeticalijn. Twilight gaat over een romance tussen een schoolmeisje en een onsterfelijke vampier en is in Amerika een grote hit.
Het succes van de serie inspireerde het brein achter cosmeticamerk DuWop, Christina Bartolucci, tot het maken van een op vampiers geïnspireerde make-uplijn.
De cast van de tweede Twilight film, bestaande uit Kristen Stewart en Robert Pattinson, draagt de make-up ook werkelijk. Dat meldt Care Fair donderdag.

Luna
Er komen twee Twilight make-uplijnen op de markt: LunaTwilight en Volturi genaamd. Een van de producten is een lipgloss met ‘bloed’ in de huls. De namen van de producten luiden: First Light Body Glow, Mortal Glow Blushing Creme en Volturi’s Crown Mascara.

[Bron: Nu.nl]

Ik ben benieuwd of ze de cast van Twilight ook voor de promotie van de make-uplijn zullen gaan gebruiken, maar dat kan haast niet missen!

Lees ook:Eclips, dit mag je niet missen
Lees ook:Nieuw: de serie Soy Luna
Lees ook:Grote namen op eerste girls only event
Lees ook:De droom van Lars – Kolet Janssen & Emy Geyskens
Lees ook:Hij is te koop! Soundtrack Twilight

1 Reacties // Reageer

One thought on “Twilight vampiers inspiratie voor make-upcollectie

  1. Kim

    Wooooooooooooooooooooooowww zo cool!!!!!!!!Echt vet!!!!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>