Harry Potter-actrice Emma Watson stelt paparazzi teleur

Foto’s! – Bijna alles werd op de foto gezet tijdens de premiere van Harry Potter and the Half Blood Prince. En daarmee werd ook bijna de tepel van Harry Potter-actrice Emma Watson vastgelegd. Gelukkig stelde zij de Britse paparazzi teleur door haar tepel ternauwernood binnenboord te houden.

In De Telegraaf is te lezen dat na de verregende premiere in Londen de actrice per auto vertrok. Het had echter weinig gescheeld of Engeland had bijna een eigen Nipple gate gehad, meldt The Sun. Zie hier de foto. Daarnaast werd zij ook al op de rode loper gespot in haar onderbroek. Zie hier.

Emma heeft het overigens heel erg gehad met haar acteercarrière. Ze verlangt naar een anoniem leven op een universiteit. Ze vertrekt in het najaar dan ook naar New York, waar zij aan de universiteit van Columbia gaat studeren.

“Op het moment voelt het voor mij dat ik nodig weg moet om uit te zoeken wat ik wil en weer een beetje mezelf te worden. Ik wil alleen maar een stapje terugdoen en niet meer overhaast ergens instappen”, vertelt ze.

“Ik heb een studie nodig om een pauze in  te lassen. Mensen zijn bang dat nu ik ga studeren, ik nooit meer zal acteren. Maar dit is juist hoe ik ben. Ik wil er eerst achterkomen wat ik overal van vind. Misschien blijf ik wel acteren, maar ik kan er ook mee stoppen. Ik wil juist datgene vinden waarvan ik ik het gevoel heb dat ik dat moet doen.”

Lees ook:Emma Watson speelt Gothic Assepoester
Lees ook:Emma Watson komt met eigen kledinglijn
Lees ook:Flimpjes: Overweldigende regen op Harry Potter-wereldpremiere
Lees ook:Modehuis Burberry kiest voor Harry Potter-actrice Emma Watson
Lees ook:Straks op tv!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>